Et sundt slankeprogram baseret på plantemad ...

 

Sikker Slank

Relevante links:
kalorietabel.dk
slankeklub.dk
slankenyt.dk

6) Spis dig mæt i sund mad med forholdsvis få kalorier

Spar på de tomme eller næsten tomme kalorier — altså sukker, hvidt brød, sodavand, olie mv. — og spis især masser af grønsager suppleret med andre vegetabilske fødevarer

Når du lærer at spise mad, der opfylder din krops behov for næringsstoffer, uden at indtage for mange kalorier, oplever du en mæthed der holder længere, væsentlig øget sundhed og et vægttab, du har let ved at fastholde.

Spiser du en kost, der er rig på vitaminer og andre næringsstoffer, men fattig på kalorier, bliver du slank på en sund og god måde — og din trang til at overspise vil efterhånden aftage.

Spis mere af det bedste — og tab dig

Har du meget opmærksomhed på at undgå bestemte fødevarer, vil du nok opleve, hvor meget lettere det hele bliver, hvis du i stedet fokuserer på, hvad du skal spise mere af.

En af de væsentligste grunde til, at der bliver flere og flere overvægtige, er, at vi ikke spiser nok af de fødevarer, som holder os slanke! På en måde kan vi sige, at dine vægtproblemer skyldes, at du spiser for lidt af visse fødevarer.

Det er bedre og sjovere at fokusere på hvilke fødevarer, du bør spise mere af, frem for at tænke for meget på det, du bør undgå.

Den sundeste og bedste slankekost består af frugt, grønsager, bælgfrugter, fuldkornsprodukter og lidt nødder.

Hovedvægten lægges på grønsager og på at sammensætte kosten, så den mætter, og du får alle nødvendige næringsstoffer.

Du kan sagtens spise kød, fisk mv., men du taber dig sandsynligvis hurtigere og mere stabilt, når du kun eller næsten kun vælger sunde, vegetabilske fødevarer.