Et sundt slankeprogram baseret på plantemad ...

 

Sikker Slank

Relevante links:
kalorietabel.dk
slankeklub.dk
slankenyt.dk

8) Få nok støtte og opbakning

De fleste, der begynder på et slankeprogram, klarer det fint eller nogenlunde fint i begyndelsen, hvor de har gejsten.

Derefter falder de ofte tilbage til de gamle vaner. Det kan der være mange grunde til, men du vil givetvis have lettere ved at holde fast i de nye vaner, hvis du har god opbakning.

De mennesker, som har succes med at ændre vaner, er ofte omgivet af familie og venner, der giver dem fuld forståelse og opbakning. Det er derfor utrolig vigtigt, at du har nogen at støtte dig til, når du skal i gang med at ændre dine vaner og tabe de overflødige kilo.

Du skal naturligvis arbejde på at nå den vægt, du ønsker, selv om du ikke har den nødvendige opbakning, men vær da indstillet på at mobilisere en større portion selvdisciplin for at gennemføre dit projekt.

Ignorer eller undgå så vidt muligt mennesker, som direkte modarbejder dine forsøg på at ændre og forbedre noget ved dine vaner eller andet i dit liv.

Som beskrevet i min bog Kunsten at ændre vaner har flere undersøgelser vist, at for de fleste mennesker er mængden af støtte og vejledning vigtigere end deres personlighed, når de ønsker at nå et mål.

Vi påvirkes ofte mere af vore omgivelser og vores omgangskreds, end vi umiddelbart er klar over. Er dele af din omgangskreds mere eller mindre imod, at du bliver slank, kræver det derfor en formidabel viljestyrke at gennemføre dit slankeprogram.

Gør hvad du kan for at få støtte og opbakning fra din omgangskreds, når du sætter dig noget for. Få eventuelt hjælp og støtte fra andre, der har god selvkontrol.

Støtte via slankeklub.dk

Det er ofte lettere at tabe sig, når man er flere om det — når man føler der er forståelse og opbakning fra andre, som også kæmper med vægten.

I slankeklub.dk kan du helt anonymt deltage hjemmefra på de tidspunkter, der passer dig bedst.

Som medlem har du adgang til masser af slankeopskrifter, slanketips og artikler. Medlemskabet er gratis.