Et sundt slankeprogram baseret på plantemad ...

 

Sikker Slank

Relevante links:
kalorietabel.dk
slankeklub.dk
slankenyt.dk

4) Spis kun når du er sulten

… og stop med det samme, du ikke længere føler sult!

Når du lærer at indtage færre kalorier på den rigtige måde, lider du ingen afsavn

Mange mennesker tror, at mæthed er det samme som at være fyldt helt op, og de spiser meget mere til et måltid, end de har brug for.

En vigtig del af et sundt slankeprogram er, at du kan spise dig mæt uden at overspise, at du får nok af alle vigtige næringsstoffer uden at indtage for mange kalorier.

Hos de fleste af os er der mere eller mindre gået kludder i de fintmærkende mekanismer i kroppen, som fortæller os, at der er brug for mad. Derfor spiser vi tit uden egentlig at være sultne. Alt for mange spiser for meget til måltiderne og spiser, når kroppen ikke har behov for mad.

Ofte virker stop-signalerne heller ikke helt som de skal, eller måske overhører vi dem. Mange mennesker kan blive ved med at spise uden at føle den mæthed, som ellers ville få dem til at holde op med at spise. "Det smager så godt", tænker de, og snupper lige en portion til, selv om de har fået nok.

Om du opnår et vægttab, der holder i længden, afhænger i stor udstrækning af, om du genvinder din naturlige sult- og mæthedsfornemmelse. Gør du ikke det, vil alt andet, du gør for at komme ned i vægt, sandsynligvis være forgæves. På længere sigt vil du alt for let tage det meste eller alt det tabte på igen.

Gør det til en vane at spise langsomt, være opmærksom på, hvornår du ikke længere er sulten og stoppe med det samme, du ikke længere er sulten.