Et sundt slankeprogram baseret på plantemad ...

 

Sikker Slank

Relevante links:
kalorietabel.dk
slankeklub.dk
slankenyt.dk

2) Styr dit slankeprojekt

Lær selv at planlægge og kontrollere dit slankeprojekt — det er nøglen til succes med at nå den vægt, du ønsker.

Frem for slavisk at følge en slankekur eller en fast menuplan er det langt bedre på længere sigt, at du selv lærer, hvordan du udvælger og tilbereder sund mad, du holder af.

Mange føler, at de har brug for en fastlagt kostplan — i det mindste i starten — og det er helt i orden, men det er sjældent en holdbar løsning i længden at følge et program en anden har udarbejdet.

Hvis du ikke lærer at tænke selv, hvad angår din mad og kostvaner, kommer problemet efter kuren. Eftersom du ikke kan følge en slankekur resten af livet, vil du sandsynligvis glide tilbage til de kostvaner, der gjorde dig overvægtig, og inden længe kan du begynde forfra.

Når du er i stand til at sammensætte en kost og livsstil, der passer til dig og dit liv, bliver det hele både sjovere og til at efterleve.

Slankedagbog

Det er ikke sikkert, du behøver at skrive dagbog, men for mange overvægtige kan netop det at skrive dagbog være afgørende for, om slankeprojektet lykkes.

Din slankedagbog giver dig en klar fornemmelse af, hvad du gør godt og, hvad du bør ændre. Den hjælper dig med at forstå, hvorfor du er blevet overvægtig, og hvad der skal til for at nå din idealvægt.